divendres, 27 d’abril del 2007

Diuen a la tele


Diuen a la tele que David Beckam s'ha fet un nou tatuatge. Diego Armando Maradoda, tot i ser argentí, porta Cuba al cor, o més ben dit, la porta al muscle, o més ben dit, porta el Che al muscle...no sé, si em féra un tatuatge (cosa que dubte: ja ho va dir Germán Sánchez Espeso en "Narciso" -premi Nadal'78-: no voy a profanar mi sacrosanto cuerpo y tal y tal), me'l faria al turmell, i me'l faria que fóra discret, que només el vegera qui pot veure el meu turmell: ja és una evidència d'intimitat, no?
Diuen que aquesta nova senyora Robinson era molt afalagadora amb els seus amiguets... jo li veig moltes diferències amb Mrs Robinson de Simon & Garfunkel, i no deixe de ser condescendent amb aquesta nova Senyora Robinson, perquè ha fet allò que li ha eixit de la figa... però que s'apanye amb la llei, i que carregue amb la seua merda, que per això havia dit que els homosexuals eren una puta pena (com aquest mitjà: jeje) i que no mereixien respecte, i que el divorci i l'avortament no es podien aguantar.
En fi, jo què en sé. Més fotuts estan ara a Haití, i si no ho sabeu, mireu les notícies, i a la Senyora Robinson, que li donen pel cul, que el gangbang, ben conduït, pot agradar a tots.