dimarts, 10 de juliol del 2012

Teclejant al juliol

Ràbia reconcentrada per no poder degustar unes clòtxines el diumenge passat al Cabanyal a can Diego (resultava poc acollidor, resultava massa un local de menjars preparats, un local poc pensat per consumir-hi: ni que fos un plat de clòtxines amb dues cerveses), i no trobar oberta la taverna Flor (guanyen diners i tanquen el diumenge, no debades un senyor al carrer afirmava "la bodega Flor és el millor bar per esmorzar a Cabanyal, aniràs a un lloc, aniràs a un altre, però acabaràs tornant a la bodega Flor": poca broma). A la fi, haver d'esmorzar finalment al bar Don Cabañal, on, què voleu que diga, ni la lectura del periòdic ens sentava bé...
Noves formes d'envejar un gelat a l'estiu, en aquest estiu calorosíssim de València: a berenar a la Xufera no hem anat encara, deu ser que l'estiu no ha començat per a nosaltres, deu ser que tornem a casa avançada la vesprada, deu ser que aguantem com podem la temperatura altíssima de la ciutat, que l'abandonem de matí per anar a treballar i que en tornem tard: no hem anat ni a la platja. Ens refugiem en aquest puto face i en aquest puto twitter dels collons on no hi caben més de 140 teclejades, i això és una merda (ja ho deien en Trueba "no me interesa nada que se tenga que decir en 140 caracteres" i en Calamaro "boludos que escriben boludeces"), però ací estem, sobrevivint amb la que està caent: no mirem les notícies, obviem el telediari i teclegem i teclegem.

2 comentaris:

Ernest ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ernest ha dit...

Iei, Max, com va tot?
Ja fa dies que vaig estar dotorejant per ací, però encara no havia dit ni pruna. M'agrada la teua prosa de l'absurd quotidià. M'hi identifique. Haurem de quedar un dia a la Bodega Flor per fer un ermorzarot i signar un manifest. He fet reformes al meu bloc i he aprofitat per tal d'inaugurar un apartat de blocs agermanats ,amb "Abundància" com a primer i únic membre. Que siga per molts anys. Salut.